Tarotguiderna

Vad finns på Tarotguidernas Facebook

Vad finns på Tarotguidernas Facebook

Tarotguiderna är en plats dit människor kan gå för andlig vägledning. På deras Facebook sida kan den intresserade hålla sig á jour med vad som händer kring verksamheten. Bland annat finns det nyheter om deras podd, böcker och om hemsidan.

Men skrivs om mer än så. Till exempel förkunnar ett inlägg att det fortfarande finns ett antal platser kvar till deras gruppcoachning, som tar plats i centrala Stockholm. I inlägget bifogas en länk dit man kan anmäla sig.

Om podden görs det många statusuppdateringar på deras Facebook. Till exempel kan man läsa att Vivi i ett avsnitt berättar om sitt liv med psykisk sjuk mamma och om sina fosterhems- och barnhemsplaceringar. Hon talar även om hur livet med en missbrukare ser ut. I avsnittet kan man också lyssna till hur hennes erfarenheter har påverkat hennes medialitet, och hur man kan lyfta sig över bitterhet och smärta, för att finna sin väg till healande.

En knapp på deras Facebook heter ”Shop”. Klickar man till den visas en produktbild av en bok som heter Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet. Under titeln står det ”Utveckla din andliga och mediala potential”. Bredvid bilden finns en länk som går till en bokbutik, där boken kan köpas online för 217 konor.

I produktbeskrivningen står det att boken är menat att vara en nyckel i letandet för de som vill nå en hög medvetandenivå. Detta på ett andligt, medialt och personligt plan. Det står också att man kan lära sig hur man höjer sin frekvens, öppnar upp andra dimensioner och ljusvarelser samt hur man kommer i kontakt med högre visdom.

Trycker man på ”Events” visas kommande evenemang som Tarotguiderna håller i. Flera av eventen marknadsför mailkurser med Vivi Linde. Senare i år beskriver man event som storseanser och mediala utvecklingskurser.

Klickar man på sidans foton kommer det upp en rad bilder på dem som ligger bakom Tarotguiderna. Här finns även en rad bilder med mediumrelaterade citat, och även citat som handlar om livet i allmänhet.

Kort och gott kan Tarotguidernas Facebook beskrivas som en förlängning av hemsidan. Här postas kortare statusuppdateringar om saker som rör verksamheten, om events, om deras podd och om kurser och gruppcoachningar. Sidan uppdateras ganska frekvent – så den som är intresserad kan med fördel gilla sidan.

© 2024 Underhållningsvärlden | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.