Näringsliv

Att tänka på vid beställning av klasströjor

Klasströjor är populärt, främst bland högskoleelever som snart ska skiljas åt och bland studenter under dom sista månaderna innan studentmössan skickas upp i luften med ett glädjevrål. Många beställer sina klasströjor på nätet för att det är både enkelt och i många fall billigare. Men ska man göra det är det också viktigt att vara noggrann med både planeringen och själva beställningen. Läs mer här.

Beställ klasströjor i tid

Det är som sagt vanligt att avgångsklasser syns i klasströjor dom sista månaderna och veckorna innan det sista sommarlovet innan nya äventyr. Det innebär också att det är många som beställer tröjor under den här tiden – och med det kan leveranstiderna vara långa. Vill man vara säker på att få sina klasströjor i tid är det också viktigt att börja planera och lägga beställningen i tid.

Färg, tryck, antal

En av dom roliga sakerna med att beställa klasströjor är att bestämma själva designen. Här finns chans att skapa något unikt och personligt som verkligen speglar klassen, eller att välja ett av dom vanliga alternativen, kanske bara med klassnamn.

  • Att välja färg – Klasströjor finns att få i dom flesta färger men vanligaste valet är troligen svart. Vill man sticka ut från andra kan man förslagsvis välja en annan färg, kanske röd, grön eller orange?
  • Tryck på klasströjor – Även när det kommer till tryck kan man välja relativt fritt. Det finns färdiga förslag att välja bland men man kan också designa ett eget. Viktigast här är att klassen är överens – och att trycket inte kan uppfattas som stötande eller kränkande för någon. Välj tryck med omsorg – ett tips är att ha en omröstning i klassen om det finns delade meningar.
  • Antal – den här punkten är också väldigt viktig att vara noggrann på. Vid beställningstillfället är det viktigt att man beställer rätt antal, då det är svårt att få enstaka tröjor trycka i efterhand. Skriv ut en klasslista, räkna och dubbelkolla så att alla elever (som vill) kommer med i beställningen.

Att designa, beställa och bära klasströjor ska vara roligt för hela klassen, så se till att alla får en chans att göra sin röst hörd och vara med och bidra med roliga idéer. Glöm sedan inte att gå igenom beställningen noggrant för att kontrollera att allt stämmer.

© 2024 Underhållningsvärlden | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.