Hår

Få billigare hårtransplantation utomlands men med svensk garanti

En hårtransplantation är generellt billigare att få utförd i länder med billigare arbetskraft. Men vågar du åka dit? Med smidiga lösningar erbjuder flera skönhetskliniker i Stockholm de billigare alternativen utomlands. Men med svensk garanti.

Skönhetsoperationer är generellt billigare utomlands än i Sverige. Men att åka till Thailand eller Polen för att få en operation är det ändå många som drar sig för. Man har svårt att kontrollera kvalitén innan och garanti och rätten att klaga på företaget är inte speciellt lätt. Skulle du själv våga göra en hårtransplantation i Indien?

För att möta kundernas önskemål om billigare hårtransplantation, utan att för den skull tumma på kvalité och garanti, har flera skönhetsföretag börjat ha kliniker utomlands. Det finns exempelvis en klinik som erbjuder hårtransplantation i Stockholm – men även i Turkiet. Det går till på följande sätt:

Kunden kan boka in en gratis konsultation på kliniken för hårtransplantation i Stockholm. De kan där ge ett riktpris på vad ingreppet skulle kosta. Detta antingen om man väljer att gå till dem i Stockholm eller åka till deras klinik i Turkiet.

Väljer man resan till Turkiet skulle en komplett hårtransplantation kosta 30 – 50 000 kr. Men i priset är då inräknat resa, boende och transporter som behövs. Det kan därmed ställas mot att göra behandlingen i Stockholm där priset skulle landa på 40 – 70 000 kr. De som kan tänka sig åka utomlands kan alltså spara närmare 20 000 kr.

Oavsett var man väljer att genomföra behandlingen så ingår garanti. Detta alltså exakt samma garanti oavsett plats som väljs. På detta sätt behöver kliniken sätta höga krav  på kvalité och service var än kunden väljer att utföra behandlingen. Man har även krav på garanti vilket är en mycket stor trygghet för den svenska konsumenten.

Se alltid på referenser och erfarenhet

Överlag bör man alltid vara noga med att kolla upp referenser på de skönhetskliniker som anlitas. Det är extra noga då det kan vara svårt att klaga och få hjälp vid eventuella fel. Expressen skrev för ett par år sedan om en man som köpt en hårtransplantation hos ett företag i Malmö. Detta till ett pris på ca 50 000 kr. Han blev inte alls nöjd och vände sig till ARN men de hävdade att de inte tar upp dessa ärenden eftersom det klassas som sjukvård. Samtidigt tar inte sjukvården emot klagomål eftersom det är skönhetsoperation och alltså inte något som hamnar inom den allmänna svenska sjukvården.

Vill du veta mer besök hårtransplantation.net.

© 2024 Underhållningsvärlden | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.