shopping

Micro needeling för bättre hy

Bland de många tekniker och metoder som finns för att få bättre hy, är dermarollers och Micro needeling någonting som blivit mycket uppskattat. Micro needeling går ut på att man rollar huden med en roller som försetts med tunna nålar. Ofta under 1 mm i längd. Dessa stimulerar huden för att initiera en process där kroppen själv tar bort rynkor och gör huden mjuk. I och med att det rör sig om nålar är det vissa som är rädda för denna teknik. Värt att säga är att dessa minimala nålar inte orsakar smärta. Genom åren har åtskilliga köpare haft bra resultat av behandlingen och då man utför den själv, kan man alltid sluta eller ta en paus om man skulle önska.

Snabbare effekt av Micro needeling kan man få genom att kombinera denna behandling med krämer och oljor man ändå använder. På så vis kan huden få alla tänkbara förutsättningar att må bra. Det går generellt att köpa dessa krämer direkt av de som också säljer redskap för Micro needeling på nätet.

Även ärr och celluliter

Det är inte bara rynkor man kan behandla genom Micro needeling. Det går också utmärkt att använda denna teknik för att minska synligheten av ärr från akne eller skador. Beroende på vad för rynkor eller ärr man vill jobba med, kan man välja olika varianter av utrustning. De tunnaste nålarna är bra för tunn hus som ansikte, ljumskar osv. För kraftigare hud och djupare rynkor och ärr, är något större nålar bra. I och med att man köper dessa produkter för att sedan behandla själv, får man testa sig fram utifrån den information som finns att tillgå på nätet. Micro needeling har blivit en trend som många ger sig i kast med. Tanken på att stimulera kroppen till att själv hantera problem, tilltalar de flesta.

Det finns rikligt med före och efterbilder för den som vill bilda sig en uppfattning om hur man kan få effekt med hjälp av Micro needeling. Är syftet att ta bort rynkor, minska ärr eller kanske bara att få en ungdomlig hy som inte bär spår av åren som gått? Här finns info om Micro needeling.

© 2024 Underhållningsvärlden | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.