Företagssäkerhet

Konferens på Engsholms slott – Det här får du

I Stockholm finns mängder av konferensmöjligheter. Du kan ha konferens mitt i city och ha närhet till shopping men även med naturen kring knuten och lugna miljöer. Engsholms slott är en av de konferensplatser som erbjuder det sistnämnda. En avslappnad och skön miljö – med tid för varandra.

En timme från Stockholm

En viktig sak när konferenser bokas är att det inte får bli för stor restid. En del anställda kanske inte har möjlighet att vara borta över natten och behöver komma hem inom en viss tid. Med konferens på Engsholms slott ges denna möjlighet. Det tar nämligen bara en timme att köra bil från centrala Stockholm ut till konferensanläggningen.

”Hemma på Slottet”

Ett begrepp som används när anläggningen presenteras är ”Hemma på slottet”. Med det menas att besökarna ska uppleva en avslappnad och skön atmosfär – som att vara hemma. Det gäller oavsett om man vill ta en avslappnade paus i en soffa i loungen eller äta i salongerna. Miljön ligger helt klart i fokus – både på utsida och insida.

Ny teknik i mjuk miljö

En god konferensmiljö och modern teknik. Det är två nycklar till en god konferensmiljö. I slottsområdet ges tillgång till gratis Wifi och de som vill koppla in sig på fiber får 100/100. Använd videokanon för att presentera information eller ta del av de konferensutbud som finns gratis att använda.

Helt själv – eller i större miljö

Beroende på hur många man är kan passande lokaler och boende väljas. För de som är ca 15 personer finns exempelvis Villa Liljefors. En villa som passar för grupper i denna storlek och som därmed innebär att man kan jobba ifred utan att bli störd av andra företag som är på konferens. Även Strandateljén är ett hus som ger denna avskildhet. I detta fall passar det med grupper kring 20 personer.

Aktiveter för teambuildning

Många företag som bokar konferenser vill ha någon slags aktivitet för deltagarna. Ett sätt att umgås i lättsammare former och som samtidigt för gruppen samman. Detta är även något som erbjuds på Engsholms Slott samt deras samarbetspartners. För de som gillar fart och adrenalin finns möjlighet att åka RIB-båtar eller köra kajakpolo. Vill man ha en lite mer lugnare aktivitet finns mentalistshow eller vinprovning.

© 2024 Underhållningsvärlden | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.