skor

Träningsskor och sneakers

Ett par bra träningsskor eller ett par schyssta streetskor stavas Reebok skor. Reebok är ett märke med en lång historia och under ett sekel har Reebok-skor hjälpt idrottsstjärnor till seger och omsorgsfullt tagit hand om vanligt folks fötter. Det hela började med en enkel med slående insikt om att spikskor även fungerade hos en bredare allmänhet och inte endast hos toppen inom idrottsvärlden. Joseph William Foster började tillverka träningsskor som gick hem hos alltfler och snart var succén ett faktum. De enkla träningsskorna är idag mycket mer avancerade och Reebok ett ledande sportmärke.

Nyckeln till framgång

Visst är marknadsföring och draghjälp från kändisar ett fungerande koncept, men anledningen till framgångarna är framförallt kvalitén. Man satsar på att ständigt utveckla tekniken i skorna och nöjer sig inte med en, tio eller hundra populära storsäljare. Man väljer inte en kundgrupp, utan vänder sig till flera och utvecklar skor efter ändamål och man breddar utbud genom att tillverka skor för män, kvinnor och barn.

Reebokskor för alla

Idag tillverkar man skor som är anpassade för löpning, basket, aerobics, baseball, tennis och crossfit. Men en stor majoritet använder de bekväma skorna i sin vardag. Streetskor från Reebok är populärare än någonsin och med det sparar många användare på sina fötter, knän och rygg.

Val av sko

När det kommer till att välja ett par bra träningsskor är det första att tänka på vad för typ av träning som skorna ska passa för. Materialvalet kommer givetvis att variera beroende på träningsform och bero på om det är inomhus eller utomhusaktivitet som skorna ska vara anpassade för. Stötdämpningen och sulan är också viktig att ha med i beräkningen och behovet av dämpning varierar både beroende på aktivitet men också fysik. En bra stötdämpning ser olika ut för en lätt och en tung individ, och en bra konstruktion av sulan varierar utifrån löpsteg, det vill säga hur foten landar och skjuter ifrån. Bland Reeboks enorma sortiment kommer du att finna en sko anpassad för just din träningsform, fysik och löpsteg. Det är dock viktiga parametrar att ta hänsyn till så ett gott råd är att läsa på kring skons funktion och jämföra med dina förutsättningar innan du väljer träningssko eller streetsko.

© 2024 Underhållningsvärlden | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.